Stefan Laura Simona

Stilist protezist si aplicare extensii de gene fir cu fir

+40747803464


Impreuna aducem frumusetea la un alt nivel
   Salonul SimLash
   Amplasat in judetul Bihor,Municipiul Salonta,strada Marasesti,numarul 2,bloc R3,parter, salonul de infrumusetare SimLash este situat intr-o zona centrala,la vedere,usor accesibil,dar o zona linistita cu locuri de parcare pentru clientele noastre.
   Salonul SimLash va asteapta cu tot dragul pentru a va ajuta,indruma si prezenta ultimile tendinte in arta manichiurilor,pedichiurilor si a extensiilor de gene .
   Salonul nostru de infrumusetare este un loc excelent pentru a te relaxa, pentru a bea o cafea in timp ce stilistul nostru are grija de unghiile si genele tale, intr-un spatiu cu design tineresc, placut ochiului, dar cel mai important intim si confortabil.
     Fiind amplasat intr-o zona accesibila, vizibila si centrala, salonul de infrumusetare SimLash este un loc bun de vizitat la orice ora din zi.
   In ziua de azi saloanele de infrumusetare au acelasi rol ca cel al camerelor de ingrijire, ale marilor palate, din timpurile vechi, in care reginele aveau mereu grija de pielea , tenul si unghiile lor pentru a avea o aparitie de milioane.
    Pentru manichiura, pedichiura sau extensii de gene te asteptam cu o gama larga de produse profesionale menite pentru ingrijirea unghiilor, genelor si chiar si a pielii, produse care nu sunt daunatoare, produse de ingrijire si infrumusetare folosite chiar si de cei mai mari stilisti din intreaga lume. Stilistul nostru va asigura si garanteaza profesionalism, iar timpul petrecut in salonul nostru, alaturi de noi, nu va fi timp pierdut, timp pe care nu il vei regreta.
    Deci pentru a te simtii ca o adevarata regina apeleaza cu incredere la serviciile noastre